Ruilen of retourneren

Niet goed = geld terug!

Je hebt het recht (een deel van) je bestelling binnen 14 dagen te ruilen of retourneren (dit is de zgn. ‘afkoelingsperiode’ conform de ‘Wet Koop op Afstand’). Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling.

Artikelen dienen niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en kaartjes, teruggestuurd te worden, anders vervalt deze garantie.
Houdt er rekening mee dat verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening zijn (retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn).

Wil je iets ruilen of retourneren? Neem dan z.s.m. per e-mail contact met ons op. In overleg, sturen wij je, na ontvangst van het geretourneerde, de nieuwe artikelen toe, of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug naar je rekening.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Mocht je bestelling ondanks onze zorgvuldigheid niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan z.s.m. contact met ons op. Je kunt (een deel van) je bestelling terugsturen, wij storten dan het aankoopbedrag naar je terug. Als blijkt dat wij in gebreke zijn gebleven, betalen wij ook de kosten voor het retourzenden aan je terug.

Voor meer informatie zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Scroll To Top
Close
Close

Shopping Cart

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping